Over ons

 

  Marcel Riepe

 

  website.jpg

Mijn naam is Marcel Riepe, ik ben eigenaar van Plutosoft webdesign. Hierdoor is het af en toe nodig om voor websites en grafisch werk, foto's te maken die bruikbaar zijn op de website. 

Bij de start van mijn bedrijf wilde ik de mogelijkheid van foto's maken voor website inbouwen. Hiertoe begaf ik mij op het gebied van de semi-professionele digitale fotografie.

Omdat ik nu wat meer eigen onderwerpen i.p.v. alleen website-materiaal wilde kunnen doen heb ik in 2017 de 7 jaar oude Olympus E420 omgeruild voor een Olympus OMD-EM10mk2 met 14-42mm, 40-150mm en 75-300mm, systeemcamera. Het is een lichte en compacte set waar je jezelf geen breuk aan tilt. Tot nu toe sta ik nog steeds versteld van de geweldige foto's die je er mee kan maken. Nu ik meer professioneler bezig ben heb ik mijn apparatuur opgewaardeerd naar een Olympus OMD-EM1mkII, met 12-40mm f2.8 pro en 40-150mm f2.8 met 1.4 converter, ook een 30mm macrolens en een 45mm f1,8 lens voor portretten is beschikbaar. Ik kan nu alle soorten onderwerpen op professionele wijze fotograferen. Diverse flitsers, studio etc is beschikbaar. Ook bedrijfsportretten kunnen professioneel gemaakt worden.

Nu ben ik wat meer gaan fotograferen in onze omgeving, waardoor ik de stad Den Helder ben gaan waarderen als een stad met vele landschappen en vele onderwerpen voor de fotograaf.

Ik wens u veel plezier met de fotogenieke plekken die wij gevonden hebben en die wij op deze website kunnen aanbevelen.